Mooie bijdrage aan realisatie sfeervol restaurant Krelis

Op Erfgoedpark De Hoop in Uitgeest is onlangs Restaurant Krelis geopend. Voor de voorzieningen op het park, zoals de familiestubes, de glamping en de Bed & Breakfast mocht Visser eerder dit jaar al allround werkzaamheden uitvoeren. Daar werden de werkzaamheden voor het restaurant aan toegevoegd.

Allereerst zorgden we voor de elektrotechnische werkzaamheden, zoals de diverse lichtpunten binnen en buiten. Ook de brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie, data-installatie, camera’s, de e-aansluitingen voor alle barren beneden en boven, en de alle bekabeling  voor de afzuiginstallaties namen we voor onze rekening. Voor de verlichting kozen we voor domotica. Met één druk op de knop kan van volledige verlichting naar de ‘borrelstand’ worden geschakeld. En wanneer de keuken sluit, kan de verlichting hier naar twintig procent worden gezet zodat de gasten kunnen genieten van een prettige sfeerverlichting op de achtergrond. En wordt er afgesloten, dan schakelt het alarm automatisch in en gaat alle verlichting binnen automatisch uit.

Om het volledig houten pand van Krelis goed tot zijn recht te laten komen, was de wens om het leidingwerk zoveel mogelijk uit het zicht te houden. Uiteraard hebben we aan die wens gehoor gegeven. In het restaurant is nu plek voor 120 personen en op het terras kunnen honderd mensen terecht. De feestzaal en de vergaderruimtes boven het restaurant kunnen worden gehuurd. De wanden van deze ruimtes voorzagen we van ledstrips om een prettige sfeer te creëren.