Skip to main content

Duurzame oplossingen die precies bij u passen.

Verduurzamen. Daar wilt u als bedrijf vol op inzetten. Sterker nog: vanuit de wet wordt u ook verplicht te vergroenen. We werken met heel de maatschappij toe naar een energieneutrale samenleving. Maar waar begint u als bedrijf? En welke oplossingen spelen het beste in op uw behoeften en situatie? Met die vragen houden wij ons bezig. Wij pakken het verduurzamingsvraagstuk van A tot Z op.

Met ons maatwerk krijgt u wat u nodig heeft

Onze aanpak begint met een schouw. Waar staat u nu, waar wilt u naartoe en hoe kunnen we dat bereiken? Daarbij kijken we ook naar wat u écht nodig heeft. Met andere woorden; past de behoefte bij uw vraag. Nu, maar ook de komende jaren. Bovendien houden we alvast rekening met toekomstige duurzame oplossingen. Die moeten eenvoudig zijn toe te voegen. Vervolgens maken we een indicatie op maat. Is een reguliere oplossing niet mogelijk, dan kijken we naar hoe het wél kan. Dat betekent niet dat we per definitie duurder zijn. Wel dat u de oplossing krijgt die het beste bij u past.

Duurzame oplossingen, een gezondere omgeving

Vervolgens komen we met een advies. De eerste snelle stappen zijn doorgaans een betere isolatie, het aanbrengen van ledverlichting en het laten plaatsen van zonnepanelen. Maar liever zorgen we voor het complete pakket. Waar mogelijk focussen we ons ook op de luchtbehandeling, zorgen we voor een warmtepomp en brengen we domotica aan. Want wanneer alles automatisch gestuurd wordt, bespaart u al snel veel energie. Bovendien zorgen we zo ook voor een aangenamer klimaat. Een goede temperatuur, een gezonde lucht en daarmee een betere werkomgeving.

Vooruitstrevend in technische ontwikkelingen

Natuurlijk staan we niet stil. We volgen ontwikkelingen in de markt op de voet, gaan naar beurzen en congressen en kijken regelmatig mee bij leveranciers naar toekomstige oplossingen. Het maakt dat we heel vooruitstrevend zijn. Zo spelen we ook in op de nieuwste regelgeving. Denk aan het accupakket. Hiermee haalt u het maximale uit uw eigen opgewekte energie, zonder dat u hoeft te betalen als u het teruglevert aan het net.

Duurzame initiatieven in de regio stimuleren we ook. Zo zijn we partner van GreenBiz IJmond. Want we werken graag samen aan het vergroenen van onze omgeving.

Alle expertise in huis

Ook de complete installatie regelen we zelf. We hebben de kennis, de expertise en de juiste certificeringen in huis om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Technisch kunnen we eigenlijk alles aan. Bovendien werken we alleen met eigen personeel. Zo kunnen we de beloofde kwaliteit garanderen en heeft u maar één aanspreekpunt.

Zonnepanelen

Een schoner milieu én besparen op uw energierekening, dat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen. Maar wist u ook dat zonnepanelen…

Meer over zonnepanelen

Warmtepompen

Uw pand of huis duurzaam verwarmen? Dan is een warmtepomp een ideale oplossing. Maar welke warmtepomp sluit het beste aan bij uw behoefte.

Meer over warmtepompen

Laadpalen

Met de opkomst van het elektrisch rijden is een oplaadstation voor uw deur binnenkort de normaalste zaak van de wereld...

Meer over laadpalen
Contact

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we voor u kunnen beteken?
Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Telefoon: 0251 - 27 99 99

Voor- en achternaam*
Optin mailchimp

Relaties die een beroep doen op onze kennis en weten dat we elk probleem oplossen.

Dirk van den Broek

Nieuw Scoplein Dirk van den Broek

Ooijvaar Alkmaar

Duurzame nieuwe reddingspost