Skip to main content

Wij zijn Team Visser

Kom bij ons werken

De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf, we hebben een uitstekende naam en loyale opdrachtgevers. Mensen willen graag bij ons werken, ze zijn betrokken en de sfeer is goed.

Rob Berkhout

Algemeen directeur

Altijd streven naar het maximale. Bij elk project. Want klanten moeten de beste service krijgen. Plezier met collega’s, vrijheid in zijn werk en de vele leuke projecten maken dat hij elke dag met positieve energie de dag start. Is naast zijn werk voetbaltrainer en –coach van zijn kinderen. En gaat ook dan voor het hoogst haalbare.

Ernst van Rookhuizen

Technisch Directeur

Technisch directeur met een helikopterview. Pragmatisch, eigenwijs en eigenzinnig. Het zorgt ervoor dat hij zijn doelen behaalt én klanten de beste oplossing kan bieden. Want dat is waar hij het voor doet. Daarbij houdt Ernst van de dynamiek van projecten. Ook privé. Want dan klust hij graag aan zijn eigen huis of aan dat van anderen. En heeft hij tijd over, dan staat hij graag op de golfbaan.

Hans van Eijsden

Projectleider duurzaamheid

Vrolijke, praktische projectleider die alles van zonnepanelen en zonneboilers weet. Helpt klanten graag aan een goed doordachte, eerlijke maatwerkoplossing. En zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zonaanbidder en levensgenieter die graag naar een festival gaat. Maar draait nóg liever zelf aan de knoppen. Want ook als DJ staat Hans zijn mannetje.

René Kruidenberg

Projectleider E

Calculator, werkvoorbereider, projectbegeleider. En wat eigenlijk niet? Allround kracht die het bedrijf van binnen en van buiten kent. Meteen na zijn opleiding aan de slag gegaan bij Visser en nooit meer weggegaan. Bescheiden, oprecht en eerlijk persoon. Houdt van de veelzijdigheid in zijn werk en het contact met klanten. En is op het tennisveld altijd in voor een rally.

Johan in 't Veld

Projectleider Smart Homes

Sociaal, servicegericht, georganiseerd en soms wat direct. Maar daardoor weten collega’s wel precies waar ze aan toe zijn. Begonnen als leerling in de elektrotechniek, opgeklommen tot projectleider. En in die functie wil Johan klanten zo goed mogelijk helpen aan een oplossing op maat. Heeft met twee kleine kinderen weinig vrije tijd over. Maar mag dan graag koken, uit eten of de barbecue aansteken.

Hein Kuijl

Projectleider Beveiliging

Kersverse papa, fervent basketballer, pleziervaarder én makkelijke prater. Begonnen als stagiair, inmiddels Projectleider Beveiliging. En daarin constant op zoek naar uitdaging en vernieuwing. Want hij wil altijd het beste uit zichzelf halen. Dat hij soms ook een tikje eigenwijs is, neemt iedereen dan ook graag voor lief.

René Mooij

TOS (Technisch Onderhoud en Services)

Werkt het liefst samen met collega’s én staat graag voor anderen klaar. Kwam bij toeval bij Visser terecht want hiervoor werkte hij in de slagersbranche. Ook bij Visser weet René prima hoe hij met het bijltje moet hakken. Doet als planner en werkvoorbereider dan ook fluitend zijn werk. En is er een probleem, dan lost hij dat gewoon op. Zonder gemopper.

Arian Kapitein

Projectleider Duurzaamheid

Een bak aan ervaring als installateur en projectleider. Specialist in duurzaamheid. Helpt klanten dan ook graag verder verduurzamen. Maar altijd met eerlijk advies. Want dat staat voor Arian voorop. Sleutelt ook in de weekenden graag, het liefst aan zijn oldtimer. Daarnaast is hij te vinden op de mountainbike om een rondje te maken door de duinen. Of zijn kinderen aan te moedigen op het voetbalveld.

Rik Schavemaker

Werkvoorbereider

Man met een missie, redder in nood. Letterlijk. Want Rik is vrijwilliger bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Zet als werkvoorbereider ook voor klanten graag een stapje harder. Volgt nieuwe ontwikkelingen over het ontwerpen van installaties op de voet. En bedenkt, door zijn achtergrond als monteur, snel een creatieve oplossing als zich een probleem doet.

Wouter Hüing

Coördinator Keuring & Inspectie

Kopzorgen bij klanten weghalen. Dat is waar Wouter zich al jaren sterk voor maakt. Als coördinator Keuring & Inspectie zorgt hij er samen met zijn team voor dat de elektrische installaties van klanten veilig blijven. En geeft hij graag adviezen over de geldende NEN-normen. Is hij vrij, dan fietst hij graag door uitgestrekte natuurgebieden. Of gaat hij op pad om nieuwe steden te ontdekken.

Koen de Ruijter

Calculator

Hij haalde zijn diploma, ging aan de slag bij Visser en bleef. Inmiddels is hij al bijna twee decennia in dienst als calculator. En die functie past hem als een jas. Rustig als hij is pakt hij uitdagende projecten met vertrouwen aan. Krijgt hij energie van. Om na een dag rekenwerk te genieten van een mooie pot voetbal op tv.

Mark Frantsen

Werkvoorbereider

Gestructureerde werkvoorbereider met een optimistische kijk. En een oneindig doorzettingsvermogen. Fijn voor de klant. Want Mark zit niet stil voordat het werk af is. En ook dan niet trouwens. Want in zijn vrije tijd mag hij graag hardlopen, tennissen of voetballen. Even het hoofd leeg om de volgende dag weer met frisse energie aan de slag te gaan.

Wilma Raeimakers

Administratie

Onmisbare kracht. Al decennia. Als het om cijfers gaat, moeten collega’s bij haar zijn. Ook als ze iets op hun hart hebben trouwens, want Wilma biedt iedereen een luisterend oor. Optimaal ontspannen doet ze met de voeten in het zand en een goed boek óf op een van de personeelsfeestjes. Die ze zelf organiseert trouwens. Want ook daar draait ze haar hand niet voor om.

Ron de Graaf

Technisch tekenaar

Pietje precies, oog voor detail. Als Technisch tekenaar zorgt Ron voor strakke tekeningen. En met een achtergrond als monteur weet hij exact wat zijn collega’s nodig hebben. Gaat ook na bijna vier decennia aan dienstjaren nog elke dag met plezier naar de zaak. Maar zegt ook geen nee tegen een goede voetbalwedstrijd op tv. Als het werk af is natuurlijk.

Sabine Liphuyzen

Administratie

Nieuwe kracht met bomvol energie. Die haar glimlach graag afwisselt met een schaterlach. Cijferfreak die niet opgeeft totdat ze het naadje van de kous weet. Als administratief medewerker heeft Sabine het helemaal naar haar zin bij Visser. En is ze vrij, dan maakt ze graag een lange wandeling. Om weer even helemaal tot rust te komen.

Tom Bisselink

TOS (Technisch Onderhoud en Services)

In de zomer aan het strand, in de winter op de latten. Om in de weekenden zijn club AZ toe te juichen. Het liefst met een biertje in de hand. Deze vrolijke praatgraag kan het met iedereen goed vinden. Zorgt er als planner en werkvoorbereider voor dat zijn collega’s de juiste spullen hebben. Én dat klanten meer dan tevreden zijn.

Mark Best

Werkvoorbereider

Begonnen bij Visser als monteur, doorgegroeid tot werkvoorbereider. En die rol past Mark prima. Zet zich voor de volle 100% in. Met alles. En anders doet hij het liever niet. Gaat dan ook altijd voor het beste resultaat en is met minder simpelweg niet tevreden Zijn favoriete hobby? Tijd doorbrengen met zijn gezin. Het liefst zo vaak mogelijk.

Marelle Huijg

Hoofd administratie/Controller

Samen bereik je meer. Dat is hét motto van Marelle. Deze Controller gaat dan ook voor teamwork, maar houdt ook van gestroomlijnde processen en een administratie die tot achter de komma klopt. Is bovendien bijzonder sportief. Want is dol op mountainbiken, krachttraining, yoga, padel en skiën. Ook op lekker eten en drinken trouwens. Vindt Zuid-Limburg de mooiste streek van Nederland. Want daar komen al haar hobby’s samen.

Linda de Wildt

Administratief medewerker/HR

Plannen, organiseren en regelen. Kan ze als de beste. Is ook precies wat ze leuk vindt. Deze enthousiaste, gastvrije en empathische administratief medewerkster haalt haar energie uit persoonlijk contact en een fijne samenwerking met collega’s. Is in haar privéleven graag buiten. Op het strand, in het bos of als supporter van haar kinderen aan de zijlijn van het voetbal- en hockeyveld. Om daarna een welverdiend wijntje te drinken op de bank.

Danny van der Stel

Werkvoorbereider Beveiliging

Heel veel kennis van brandmeldinstallaties. Heel veel ervaring met elektro en beveiliging. Onmisbare kracht dus. Zet altijd zijn beste beentje voor en pakt alles met beide handen aan. Deze tikje eigenwijze werkvoorbereider is dan ook een echte doorpakker. Dat moet ook met zoveel werk en zoveel hobby’s. Want tijd doorbrengen met z’n kinderen, wandelen met de hond, klussen, films en series kijken? Danny is er maar druk mee.