De zekerheid dat uw probleem meteen wordt opgelost

Onderhoud en Service

Onderhoud en service

De zekerheid dat uw probleem meteen wordt opgelost

Hebben we bij u een installatie aangelegd? Dan houdt onze service niet op. Want we zorgen ook voor het benodigde onderhoud. En ook als we uw installatie niet hebben aangelegd, kunt u bij ons een service- en onderhoudscontract afsluiten. Die kleedt u overigens zelf in. Zo kiest u of u alleen periodiek onderhoud wilt of totale service en ontzorging. Dan zijn we 24/7 voor u beschikbaar.

Met ons service- en onderhoudscontract bieden we u als u wilt 24/7 service. Zo lossen we een storing of defect snel op

Meer weten?

Stuur mij een bericht

TOS

Een lekkage? Een storing aan uw apparatuur? Een filter vervangen? Of een snel een interne verhuizing regelen? We staan voor u klaar. U belt ons en we komen meteen in actie. Ook ’s nachts als dat nodig is. Want calamiteiten en storingen komen onverwacht en moeten snel worden opgelost. We gaan dan ook niet weg voordat we het probleem volledig hebben verholpen. Zo voorkomen we dat uw bedrijf stil komt te liggen.

 

Sluit u een service- en onderhoudscontract met ons af, dan bepalen we samen de responsetijden. Ook plannen we meteen periodieke momenten voor onderhoud in. Zo voorkomen we zoveel mogelijk calamiteiten op voorhand en hoeft u nergens naar om te kijken. Dat biedt u zekerheid en gemak.

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen. Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.