Skip to main content

Zekerheid dat uw probleem direct wordt opgelost

Offerte aanvragen

Onderhoud en service

Hebben we bij u een installatie aangelegd? Dan houdt onze service niet op. Want we zorgen ook voor het benodigde onderhoud. En ook als we uw installatie niet hebben aangelegd, kunt u bij ons een service- en onderhoudscontract afsluiten. Die kleedt u overigens zelf in. Zo kiest u of u alleen periodiek onderhoud wilt of totale service en ontzorging. Dan zijn we 24/7 voor u beschikbaar.

Zekerheid en gemak

Een lekkage? Een storing aan uw apparatuur? Een filter vervangen? Of een snel een interne verhuizing regelen? We staan voor u klaar. U belt ons en we komen meteen in actie. Ook ’s nachts als dat nodig is. Want calamiteiten en storingen komen onverwacht en moeten snel worden opgelost. We gaan dan ook niet weg voordat we het probleem volledig hebben verholpen. Zo voorkomen we dat uw bedrijf stil komt te liggen.

Sluit u een service- en onderhoudscontract met ons af, dan bepalen we samen de responsetijden. Ook plannen we meteen periodieke momenten voor onderhoud in. Zo voorkomen we zoveel mogelijk calamiteiten op voorhand en hoeft u nergens naar om te kijken. Dat biedt u zekerheid en gemak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het onderhoud van uw installaties? Neem vrijblijvend contact met ons op.