Skip to main content

Over Visser

Werken met aandacht

Visser adviseert, bedenkt, ontwerpt, implementeert en zorgt voor het onderhoud en beheer van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. We hebben de expertise, de ervaring en het vakmanschap om integrale, duurzame oplossingen te bedenken en intelligente technologie te ontwikkelen. Dat we er eerst over na moeten denken, creatief uitgedaagd worden. Daar krijgen we energie van. Want we voeren uit, maar we zijn in de eerste plaats engineers. Wij helpen organisaties vooruit met onze mensen. Op hoog kwaliteitsniveau. Onze dienstverlening voldoet aan de hoogste eisen en normen. Al ruim 100 jaar.

We willen het verschil maken

Klanten échte service bieden. Dat typeert ons. Niet gewoonweg het werk uitvoeren, maar echte aandacht. Investeren in klanten. Vakwerk. Goed advies, ook als dat niet is wat de klant in eerste instantie voor ogen heeft. Want we willen altijd het beste voor ze, de kwaliteit waarborgen en ze vooruithelpen. Waarde hechten we ook aan goede relaties. Klanten vertrouwen geven. Daarom kiezen we er vaak voor om een vast team te koppelen aan elke klant, met een vaste projectleider. Zo hebben klanten een vast aanspreekpunt en weten ze zeker dat het goedkomt. En het is bovenal kostenefficiënt. Die investering wordt beloond, want we krijgen er langetermijnrelaties voor terug. Ook aan leveranciers zijn we loyaal. We hebben een vaste club van leveranciers op wie we kunnen bouwen. Die net als ons voor kwaliteit gaan. Zij zijn goed voor ons en wij voor hen. Dat vinden we waardevol.

Investeren in kennis

Duurzaamheid en comfort samenbrengen

We bieden totaaloplossingen. Alle aspecten moeten meegenomen worden en alles moet kloppen. Gebouwen moeten comfortabel en gezond zijn, zo lang mogelijk meegaan en het liefst energieneutraal zijn. Want ook voor al onze klanten is duurzaamheid hét streven. Daar denken wij graag in mee. Al voordat onze klanten daar om vragen. We maken ze bewust maken van hun eigen rol en kansen. Zowel in het verbruik van energie als de opwekking daarvan. Zodat ze dit kunnen inpassen in hun strategische doelen en toekomstplannen. Zo creëren we prettige gebouwen waar mensen met plezier wonen, werken of verblijven. Alles in balans.

“Door onze jarenlange samenwerking zijn we goed op elkaar ingespeeld. Zo kwamen we op een constructieve manier van idee tot slimme technische realisatie.”

Ger Loogman, Loogman

Elektrotechniek

Kom eens praten

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

Op zoek naar slimme oplossingen? Energiebesparend én kostenbesparend? Vraag vrijblijvend informatie aan.