Skip to main content

Van elektrotechniek en beveiliging tot duurzaamheid en inspecties.

Bij Visser verzorgen we de totaal­techniek. Advies, ontwerp, installatie en onderhoud. We nemen heel het traject op ons. Bij bijna al onze klanten komen we al jaren over de vloer. Het maakt dat we elkaar zien als partners. Samen werken we aan prachtige projecten.

In ons hart zijn we nog altijd een familiebedrijf

Onze mensen zijn verantwoordelijk voor het succes. Want zij zijn het die het werk doen. We zien hen dan ook als onze ambassadeurs, het goud van het bedrijf. En net als onze klanten, blijven zij doorgaans lang bij ons. Misschien wel omdat we nog steeds de sfeer van een familiebedrijf kennen. We weten wat we aan elkaar hebben, staan voor elkaar klaar, welke rol we binnen het bedrijf ook hebben. Dus is er nood aan de man of heeft een collega ondersteuning nodig, dan springen we bij. Ook als dat betekent dat we dan langer moeten doorwerken.

We kunnen alles aan

We zijn creatief in het verzinnen van oplossingen. Technisch kunnen we alles aan. Toch zitten we liever vanaf het begin van een project aan tafel. Zo kunnen we vanaf de start het beste advies geven, meedenken met een slim ontwerp en maatwerk leveren. Op die manier voegen we de meeste waarde toe. En dat is waar het voor ons uiteindelijk om draait; serieus ons werk doen, waardoor we de beste resultaten neerzetten.

Onze vakmensen

Ontwikkelen met nuchter verstand

Bijblijven doen we volop. Elk jaar volgen we meerdere trainingen. Zo leren we meer over de nieuwste technieken en blijven we op de hoogte van nieuwe regelgeving. Bovendien houden we onze mensen op die manier scherp en uitgedaagd. Dat betekent overigens niet dat we met alle winden meewaaien en alle technieken omarmen. Onze Noord-Hollandse inslag maakt dat we kritisch kijken naar wat echt nuttig is en ons past. En daar willen we dan zoveel mogelijk over weten en leren.

Samen nog sterker

Visser is onderdeel van de VDK Groep. Waar we volledig zelfstandig kunnen opereren, werken we wel  steeds vaker samen met collega-bedrijven. We hebben een goede synergie, helpen elkaar en wisselen kennis uit. Daardoor worden we nóg sterker dan we al zijn en kunnen we een landelijke dekking garanderen. Fijn voor ons én onze klanten.

Contact

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we voor u kunnen beteken?
Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Telefoon: 0251 - 27 99 99

Voor- en achternaam*
Optin mailchimp