We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Elektrotechniek

Elektrotechniek

We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Het is onze basis: elektrotechniek. Al sinds 1919 verzorgen wij de volledige elektrotechnische installaties van onze opdrachtgevers. We adviseren, ontwerpen en installeren. Natuurlijk dragen we ook zorg voor het beheer, onderhoud en de benodigde keuringen, inspecties en certificeringen. De betrokkenheid van onze mensen en de kwaliteit van ons werk is hoog. Onze engineers, onze vakmannen en onze projectleiders werken intensief samen. Hoe groot of complex het project ook is, we ontzorgen u volledig. Met slimme, integrale oplossingen: energiebesparend én kostenbesparend. Maar ook door snel te schakelen, binnen de eigen expertises of met andere partijen. Een project efficiënt laten verlopen, dat is vaak de grootste uitdaging. En die gaan wij graag aan!

We bedenken slimme oplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers volledig. Inmiddels al zo’n 100 jaar

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Krachtstroominstallaties

Meer informatie

Noodstroom­voorzieningen

Meer informatie

Aarding- en bliksembeveiliging

Meer informatie

Noodverlichting

Meer informatie

Verlichting

Meer informatie

LED-verlichting

Meer informatie

Data- en zwakstroominstallaties

Meer informatie

Plug & Play: stekerbaar installeren

Meer informatie

Complexe installaties

Meer informatie

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen. Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.