Skip to main content

Beveiliging volgens de hoogste standaarden

Camerabeveiliging, toegangsbeveiliging, brandbeveiliging en elektronische inbraakbeveiliging. We zorgen ervoor. Volgens de nieuwste technieken, de beste kwaliteit én met optimale service.

Onze service gaat nét een stapje verder

Komen we bij u langs, dan doen we een opname, maken we een offerte en gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de installatie. Wilt u bijvoorbeeld ook schrikverlichting, dan haken we onze collega’s van elektrotechniek aan. Zo houdt u één aanspreekpunt. Ook als de installatie van de beveiligingsinstallaties allang is afgerond, blijven we optimale service bieden. Heeft u een storing, dan kunnen we op afstand uw installatie monitoren en connectie maken met uw systeem. Vaak lossen we het probleem dan meteen op. Zo hoeft u niet te wachten én bespaart u kosten.

Uw gegevens zijn bij ons veilig

Werken aan uw beveiligingsinstallaties betekent werken met vertrouwelijke informatie. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en hebben allemaal een verklaring van betrouwbaarheid. Zo weet u zeker dat uw installaties bij ons in goede handen zijn. Uiteraard beschikken we ook over alle benodigde certificaten zoals het gestelde Borg-E certificaat en een CCV-certificaat voor brandmeldinstallaties. Daar kunt u zeker van zijn.

Innoveren met gezond verstand

De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. En steeds meer gaat over het netwerk. Ook wij blijven continu doorontwikkelen en maken gebruik van de nieuwste technieken. Toch gaan we niet overal in mee. We testen alles eerst uitgebreid en zijn bijzonder kritisch. Ons uitgangspunt? Willen we het niet zelf in huis, dan installeren we het ook niet bij klanten. Vinden we wel zo eerlijk.

Kennis uitwisselen, ervaringen delen

We hebben een voorliefde voor techniek. En een feeling met netwerken en computers. Niet voor niets testen we ook graag in onze vrije tijd het nieuwste op de markt. Bovendien sparren we regelmatig met partners van de VDK-Groep. Want wanneer wij met elkaar kennis uitwisselen, ervaringen delen en samen over een ingewikkeld vraagstuk nadenken, worden we allemaal sterker. En daar wordt u dan weer beter van.

Ons specialistische werk is vakwerk

Elektrotechniek

Elektrotechniek is allang niet meer wat het was. Elektrotechniek zit tegenwoordig in bijna alles.

Meer over elektrotechniek

Duurzame Energie

We werken met heel de maatschappij toe naar een energieneutrale samenleving. Maar waar begint u?

Meer over duurzame energie

Onderhoud en Service

Snel kunnen schalen, adequaat reageren. Dagelijkse kost voor ons team Onderhoud en Service.

Onderhoud en Service
Contact

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we voor u kunnen beteken?
Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Telefoon: 0251 - 27 99 99

Voor- en achternaam*
Optin mailchimp

Relaties die een beroep doen op onze kennis en weten dat we elk probleem oplossen.

Dirk van den Broek

Nieuw Scoplein Dirk van den Broek

Ooijvaar Alkmaar

Duurzame nieuwe reddingspost