Skip to main content

Elektrotechniek; het is nog steeds onze basis

Elektrotechniek is allang niet meer wat het jaren geleden was. Want elektrotechniek zit tegenwoordig in bijna alles. Onze werkzaamheden zijn de afgelopen jaren dan ook enorm uitgebreid. Toch is de kwaliteit van ons werk altijd hetzelfde gebleven. Een professionele aanpak, vakmanschap, oog voor detail. Daar kunt u nog altijd op rekenen.

Onze klanten kennen ons al jaren

Winkels, supermarkten, fabriekshallen, kantoren, luxe woningen. Elk project is voor ons even belangrijk. Daarin zit onze kracht. We zijn groot genoeg om flinke projecten te doen, maar klein genoeg om elk project de juiste aandacht te geven. Én om iedereen bij naam te kennen. Dat lijkt in eerste instantie misschien niet zo commercieel, maar we winnen er uiteindelijk wel het meeste mee. Want die persoonlijke aandacht is een van de redenen dat we zoveel langlopende relaties met onze klanten hebben.

Elektrotechniek is steeds meer totaaltechniek

Bij Visser bieden we een totaalpakket. We leggen dus niet alleen de elektrotechnische installaties aan, we zorgen ook voor de beveiligings- en brandmeldinstallaties, laadpalen, zonnepanelen én werktuigbouwkundige installaties. Totaaltechniek dus. Dat betekent niet dat ook altijd alles moet. We kijken goed naar wat nodig is. En naar wat u in de toekomst nodig heeft. Daarbij komen we ook als het moet met creatieve oplossingen. Zonnepanelen in combinatie met een accupakket? Nu al een extra groepje in de meterkast aanleggen omdat u in de toekomst een warmtepomp wilt? We denken verder dan de eigenlijke vraag.

Bijscholen, bijblijven en de beste service bieden

We maken een slimme planning en bereiden werkzaamheden al zoveel mogelijk voor. Zo kunnen we projecten snel, goed en gestroomlijnd realiseren. Zonder opleverpunten. Bovendien werken we alleen met eigen mensen. We weten wat we aan elkaar hebben en waar ieders expertise ligt. En kunnen zo kwaliteit garanderen. Bijscholen doen we ieder jaar en ook bijblijven doen we volop. We kijken mee met leveranciers, weten dus goed wat de nieuwste mogelijkheden worden en welke ontwikkelingen eraan zit te komen. Het houdt onze dienstverlening van topkwaliteit.

Ons specialistische werk is vakwerk

Duurzame Energie

We werken met heel de maatschappij toe naar een energieneutrale samenleving. Maar waar begint u?

Duurzame Energie

Beveiliging

Uw installaties periodiek keuren? Verstandig. Vanuit de verzekeraar is dit steeds vaker verplicht.

Meer over verduurzamen

Onderhoud en Service

Snel kunnen schalen, adequaat reageren. Dagelijkse kost voor ons team Onderhoud en Service.

Onderhoud en Service
Contact

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we voor u kunnen beteken?
Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Contact

Telefoon: 0251 - 27 99 99

Voor- en achternaam*
Optin mailchimp

Relaties die een beroep doen op onze kennis en weten dat we elk probleem oplossen.

Dirk van den Broek

Nieuw Scoplein Dirk van den Broek

Ooijvaar Alkmaar

Duurzame nieuwe reddingspost