Skip to main content

De energietransitie? Die biedt kansen!

Een schoner milieu én besparen op uw energierekening, dat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen. Maar wist u ook dat zonnepanelen maar weinig onderhoud nodig hebben? Ze zijn praktisch onverwoestbaar en gaan tot wel 40 jaar mee. Het is misschien wel de meest duurzame investering die u als gebouwbeheerder, corporatie, huiseigenaar of VVE kunt doen. En eentje die u binnen 5 tot 10 jaar terugverdient. De energie die u opwekt maar niet nodig heeft, levert u als groene stroom aan het elektriciteitsnet. Zo kunt u zelfs geld verdienen.

Zonnepanelen

Onze engineers adviseren u graag welk systeem het beste bij uw gebouw of woning en uw verbruik past, zodat u zoveel mogelijk energie en dus kosten bespaart. En we helpen u gebruik te maken van subsidies, zoals de btw-terugvraagservice voor particulieren en fiscale regelingen voor ondernemers: de Energie Investerings Aftrek (EIA) en de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Natuurlijk zorgen we ook voor de vakkundige installatie en het onderhoud van uw zonnepanelen. Overstappen op zonne-energie is dus eigenlijk heel eenvoudig, wij regelen het allemaal voor u!

Door explosieve vraag naar zonnepanelen en warmtepompen en schaarste van de onderdelen is het niet mogelijk om de komende 6 maanden u van dienst te kunnen zijn.

Wij nemen de komende 6 maanden geen nieuwe aanvragen meer in behandeling.