Skip to main content

De energietransitie? Die biedt kansen!

Een schoner milieu én besparen op uw energierekening, dat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen. Maar wist u ook dat zonnepanelen maar weinig onderhoud nodig hebben? Ze zijn praktisch onverwoestbaar en gaan tot wel 40 jaar mee. Het is misschien wel de meest duurzame investering die u als gebouwbeheerder, corporatie, huiseigenaar of VVE kunt doen. En eentje die u binnen 5 tot 10 jaar terugverdient. De energie die u opwekt maar niet nodig heeft, levert u als groene stroom aan het elektriciteitsnet. Zo kunt u zelfs geld verdienen.

Zonnepanelen

Onze engineers adviseren u graag welk systeem het beste bij uw gebouw of woning en uw verbruik past, zodat u zoveel mogelijk energie en dus kosten bespaart. En we helpen u gebruik te maken van subsidies, zoals de btw-terugvraagservice voor particulieren en fiscale regelingen voor ondernemers: de Energie Investerings Aftrek (EIA) en de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Natuurlijk zorgen we ook voor de vakkundige installatie en het onderhoud van uw zonnepanelen. Overstappen op zonne-energie is dus eigenlijk heel eenvoudig, wij regelen het allemaal voor u!

Een schoner milieu en besparen met zonnepanelen? Wij helpen en adviseren u over wat het beste bij u past. Neem vrijblijvend contact met ons op.