De energietransitie?
Die biedt kansen!

Duurzame oplossingen

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Een schoner milieu én besparen op uw energierekening, dat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen. Maar wist u ook dat zonnepanelen maar weinig onderhoud nodig hebben? Ze zijn praktisch onverwoestbaar en gaan tot wel 40 jaar mee. Het is misschien wel de meest duurzame investering die u als gebouwbeheerder, corporatie, huiseigenaar of VVE kunt doen. En eentje die u binnen 5 tot 10 jaar terugverdient. De energie die u opwekt maar niet nodig heeft, levert u als groene stroom aan het elektriciteitsnet. Zo kunt u zelfs geld verdienen.

Onze engineers adviseren u graag welk systeem het beste past bij uw gebouw en uw verbruik, zodat u zoveel mogelijk energie en dus kosten bespaart. En we helpen u gebruik te maken van subsidies, zoals de btw-terugvraagservice voor particulieren en fiscale regelingen voor ondernemers: de Energie Investerings Aftrek (EIA) en de Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA). Natuurlijk zorgen we ook voor de vakkundige installatie en het onderhoud van uw zonnepanelen. Overstappen op zonne-energie is dus eigenlijk heel eenvoudig, wij regelen het allemaal voor u!

We werken samen met de gemeente en alle erkende installateurs uit de regio in een unieke zonnepanelen-actie. Door regionale krachtenbundeling kunnen we sámen inkopen. Dat maakt zelf energie opwekken nog aantrekkelijker.

Zonnepanelen, oplaadpalen of warmtepompen? Wij helpen en adviseren u over wat het beste bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.