Van advies tot installatie en onderhoud

Wat we doen

Zo ontzorgen we u volledig

Zo ontzorgen we u volledig

Of we nu vloerverwarming aanleggen, zonnepanelen plaatsen of zorgen voor een goede beveiliging, onze mensen weten hoe ze te werk moeten gaan. We ontwerpen, leggen aan en installeren. Dat doen we als het moet snel, maar vooral goed. Want we voeren alleen een klus uit als we kunnen garanderen dat we de beste service en kwaliteit leveren. En is een elektrotechnische of werktuigbouwkundige installatie gereed, dan zorgen we ook voor inspectie en onderhoud. Zo bieden onze mensen kwaliteit. Dat geeft vertrouwen.

Helpen en Adviseren

We bieden geen kant-en-klare oplossingen. Want elke klant is anders. Daarom gaan we eerst een gesprek aan en inventariseren uw behoeften. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden. En geven we advies en een slimme oplossing op maat. Zo helpen we u echt verder.

Duurzame oplossingen en innovaties

Schoner, beter, maar ook goedkoper. Duurzame oplossingen zijn er volop. Voor zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en oplaadstations. Onze engineers adviseren u graag welk systeem het beste past bij uw gebouw en uw verbruik, zodat u zoveel mogelijk energie en dus kosten bespaart.

Totaaltechniek

Of u nu een beveiligingssysteem, vloerverwarming wilt of nadenkt over domotica. We denken met u mee. We zijn er voor al uw elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Keuring en inspectie? Service en onderhoud? Ook dat doen we. Totaaltechniek dus.

Elektrotechniek

Al zo’n 100 jaar de basis van ons bedrijf. We adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden, inspecteren en keuren uw elektrotechnische installaties. Altijd met het oog op vooruitgang voor u. En we houden van uitdagingen. Onze engineers, vakmannen en projectleiders werken intensief samen om u een slimme oplossing te bieden.

Installatietechniek

Verwarmen, verkoelen, ventileren. Daarvoor zijn geen losse systemen meer nodig. Op basis van uw wensen en uw gebouw maken we een plan op maat. We combineren slim. Zodat het klimaat in uw pand altijd aangenaam is. En u ook nog eens bespaart op energie en dus kosten.

Beveiligingstechniek

Inbraken zijn aan de orde van de dag. Maar natuurlijk wilt u niet dat uw kostbare spullen worden gestolen. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is. We adviseren u over de best passende oplossing. En installeren en onderhouden uw installatie. De benodigde certificering regelen we overigens ook meteen.

Smart Homes

Thuiskomen in een verwarmd en geventileerd huis? Met de sfeerverlichting aan en de koffie al klaar? Domotica voorziet u van alle gemakken. En u voorkomt sluipverbruik, want met een druk op uw telefoon of tablet zet u ‘uw huis uit’. Zo bespaart u eenvoudig op energie.

Keuring en inspectie

We adviseren, ontwerpen en installeren, maar we keuren en inspecteren ook. Zo houden we uw installatie in topconditie. En u voorkomt onveilige situaties en stilstand van uw productieproces. Bovendien weet u zeker dat uw installaties aan de Nederlandse en Europese regelgeving voldoen.

Onderhoud en service

Na installatie zorgen we ook voor het benodigde onderhoud. Periodiek, om calamiteiten te voorkomen. Maar ook als u een storing of mankement heeft komen we uiteraard langs. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken we graag een service- en onderhoudsplan op maat.

Elk project een verhaal

Verhalen

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Totaaltechniek voor gemak en veiligheid

Totaaltechniek voor gemak en veiligheid

25 april 2017

Technische realisatie voor idee Loogman

Technische realisatie voor idee Loogman

25 april 2017

Strenge eisen, slimme oplossingen

Strenge eisen, slimme oplossingen

25 april 2017

Van ontwerp tot realisatie

Van ontwerp tot realisatie

21 april 2017

Waarom Visser

Bij Visser hebben we alles in huis. Want we adviseren, bedenken, ontwerpen, implementeren en zorgen voor onderhoud. Voor alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. We houden ervan om duurzame oplossingen te bedenken of intelligente technologie te ontwikkelen. En omdat we totaaltechniek bieden, heeft u maar een aanspreekpunt. Wel zo efficiënt.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.