Skip to main content

Van advies tot installatie en onderhoud

Bekijk onze expertises

Wat wij doen

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is. En in welke sector u zich ook bevindt. Wij zorgen voor het volledige pakket. Van advies tot aan installatie en certificering.

Van advies tot installatie en onderhoud

Of we nu vloerverwarming aanleggen, zonnepanelen plaatsen of zorgen voor een goede beveiliging, onze mensen weten hoe ze te werk moeten gaan. We ontwerpen, leggen aan en installeren. Dat doen we als het moet snel, maar vooral goed. Want we voeren alleen een klus uit als we kunnen garanderen dat we de beste service en kwaliteit leveren. En is een elektrotechnische of werktuigbouwkundige installatie gereed, dan zorgen we ook voor inspectie en onderhoud. Zo bieden onze mensen kwaliteit. Dat geeft vertrouwen.

Elektrotechniek

Al zo’n 100 jaar de basis van ons bedrijf. We adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden, inspecteren en keuren uw elektrotechnische installaties. Altijd met het oog op vooruitgang voor u. En we houden van uitdagingen. Onze engineers, vakmannen en projectleiders werken intensief samen om u een slimme oplossing te bieden.

Beveiligingstechniek

Inbraken zijn aan de orde van de dag. Maar natuurlijk wilt u niet dat uw kostbare spullen worden gestolen. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is. We adviseren u over de best passende oplossing. En installeren en onderhouden uw installatie. De benodigde certificering regelen we overigens ook meteen.

Zonnepanelen

Een schoner milieu én besparen op uw energierekening, dat zijn de grootste voordelen van zonnepanelen. Maar wist u ook dat zonnepanelen maar weinig onderhoud nodig hebben? Ze zijn praktisch onverwoestbaar en gaan tot wel 40 jaar mee.

Duurzame oplossingen en innovaties

Schoner, beter, maar ook goedkoper. Duurzame oplossingen zijn er volop. Voor zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en oplaadstations. Onze engineers adviseren u graag welk systeem het beste past bij uw gebouw en uw verbruik, zodat u zoveel mogelijk energie en dus kosten bespaart.

Keuring en inspectie

We adviseren, ontwerpen en installeren, maar we keuren en inspecteren ook. Zo houden we uw installatie in topconditie. En u voorkomt onveilige situaties en stilstand van uw productieproces. Bovendien weet u zeker dat uw installaties aan de Nederlandse en Europese regelgeving voldoen.

Onderhoud en service

Na installatie zorgen we ook voor het benodigde onderhoud. Periodiek, om calamiteiten te voorkomen. Maar ook als u een storing of mankement heeft komen we uiteraard langs. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maken we graag een service- en onderhoudsplan op maat.

Elk project een verhaal

Projecten

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Custom made vakwerk voor bedrijfspand De Parel

27 juli 2023

Visser helpt 10 filialen van Deen om te bouwen naar Dekamarkt

12 april 2022

Nieuwe vestiging Brafoer: 2.0 uitstraling en techniek

12 april 2022

Elektrotechnische installaties voor nieuwe winkel Goemans

13 juli 2021

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Of neem vrijblijvend contact met ons op via e-mail.