Van industrie tot retail en particulieren

Voor wie

Samen kunnen we alles aan

Samen kunnen we alles aan

Specialist in totaaltechniek word je niet zomaar. Daar is ruime kennis en jarenlange ervaring voor nodig. Onze klanten doen graag een beroep op die kennis en ervaring. En belonen dat met loyale relaties. Ze gaan graag met ons in zee. Omdat ze weten dat we voor elk probleem een oplossing hebben en omdat we een eerlijke prijs bieden. Daardoor hebben we al veel mooie projecten mogen doen.

Van MKB en retail tot zorg en utiliteit. We begrijpen wat onze klanten nodig hebben en hebben voor elk probleem een oplossing

Meer weten?

Stuur mij een bericht

MKB

MKB

Exclusieve boetiek, groot warenhuis of hippe schoenenwinkel? U wilt dat uw producten op de juiste manier worden belicht. Onze mensen snappen dat. Subtiele spotjes of juist een heel eigen verlichtingsplan? Ze begrijpen wat u nodig heeft. En natuurlijk nemen we ook de beveiliging, de verwarming, de klimaatbeheersing en de keuring en inspectie voor onze rekening. Wel zo handig.

Zorg

Zorg

De zorg vraagt om snel schakelen. Want zorg aan mensen staat immers nooit stil. En grote ingewikkelde installaties en systemen vereisen specifieke kennis. Maar ook voortdurende en nauwkeurige keuring en inspectie. Mooie uitdagingen vinden we bij Visser. Met onze kennis en ervaring weten we precies hoe we te werk moeten gaan. En kunnen we ook de meest ingewikkelde vragen aan. We schakelen snel en komen met de beste oplossing.

Onderwijs

Onderwijs

Eenheid is het sleutelwoord bij onderwijs. Geen losse systemen. Want dat is onhandig én kostbaar. En bovendien, telkens dezelfde onderhoudsman op uw school is wel zo vertrouwd. En natuurlijk begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Dus gaan we ook fluitend aan de slag in de schoolvakanties. En hebben we altijd mensen stand-by als er een probleem moet worden opgelost.

Industrie

Industrie

De industrie verandert voortdurend. Maar een nieuwe machine moet meteen worden ingeplugd zodat ze hun werk kunnen doen. En inderdaad, de productie mag natuurlijk niet te lang stilstaan. Dus bij problemen zijn onze mannen meteen ter plekke. Ook in het weekend. En de benodigde certificeringen? Die regelen we ook meteen.

Utiliteit en bouw

Utiliteit en bouw

Van parkeergarage en bedrijfspand tot manege of dokterspraktijk. Utiliteitsbouw vraagt om meedenken en flexibiliteit. We houden van de uitdaging en komen met creatieve oplossingen. Door onze opgedane kennis en ruime ervaring kunnen we, zo nodig, out of the box denken. Zo richten we uw pand het slimst in.

Retail

Retail

Een inspirerende winkel of een belevenisvol pand spreekt aan. Belangrijk, want u moet u onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten. U wilt dat uw klanten zich thuisvoelen in uw winkel of bedrijf. En terugkeren. Wij snappen dat. Dus zorgen we voor die juiste uitstraling. We leveren kwaliteit en service en geven u vertrouwen. Niet voor niets hebben we inmiddels met veel klanten in de retail langetermijnrelaties opgebouwd. Boekenwinkels, schoenenwinkels, supermarkten, banken, reisbureau, patisserie en horeca, we zijn van alle markten thuis.

Particulier

Particulier

Van elektrotechniek tot duurzame oplossingen en van beveiliging tot domotica, ook voor woningen regelen we totaaltechniek. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande woningen, wij kijken naar uw wensen en bepalen samen met u de juiste oplossing. Passend binnen uw budget. En na installatie zorgen we ook voor het benodigde onderhoud.

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Wat we doen

We houden van techniek. Vakmanschap betekent mensenwerk. Geen meters, maar het verschil make. Niet rouwdouwen, maar netjes. Liefst het complexere werk. Dat we er eerst over na moeten denken, creatief uitgedaagd worden. Daar krijgen we energie van.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.