Skip to main content

Inspecteur
Keuring en Inspectie

Full-time

Beverwijk

Solliciteer direct

Daarom kies je voor Visser

We vertellen je graag waarom Visser zo’n mooi bedrijf is om voor te werken. Want we zijn trots op wat we doen. Al zo’n honderd jaar werken we voor de meest uiteenlopende klanten. Inmiddels met ruim 70 mensen. Onze kracht is onze kwaliteit. Want we willen klanten vooruithelpen. We bieden je dan ook de kans om mee te denken, je eigen inbreng te geven en om je te ontwikkelen in een uitdagende en afwisselende functie. Je krijgt een prima salaris. De communicatielijnen zijn kort. Dat zorgt voor een prettige werksfeer.

“Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen. Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen”.

Functie eisen

  • Een afgeronde relevante beroepsopleiding, minimaal op (V)MBO niveau 4.
  • Enkele jaren praktische ervaring in de E-installatiebranche.
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
  • goede contactuele vaardigheden en een klant- en
    servicegerichte instelling.
  • in het bezit van rijbewijs B.
  • je hebt een certificaat ‘inspecteur laagspanning’, SCIOS Scope 8,9,10 of ben je bereid deze te behalen.
  • je beheerst de Nederlandse taal goed in woord- en geschrift. Dit t.a.v. het zelfstandig opstellen van inspectierapporten.

Waarom we jou willen

Elektrische installaties? Die hebben voor jou geen geheimen. En ook over noodverlichting hoeven we je niets te vertellen. Want je weet precies waar die aan moet voldoen. En is er een probleem, dan kom jij doorgaans snel met een oplossing. Herken jij jezelf in dit profiel? Kom dan bij ons solliciteren.

Heb je een vraag?

Denk je dat je past bij onze filosofie en ga je graag de uitdaging aan? Dan maken we graag kennis met jou.

Direct solliciteren

Naam*
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.