Skip to main content
Een bijzondere prestatie: Energielabel A+++ voor ons pand!

Het behalen van Energielabel A+++ is op zichzelf al een mooie prestatie, maar voor een pand dat al 40 jaar bestaat is het ronduit uniek.

Vanaf 2023 is Energielabel C verplicht voor alle bedrijfsgebouwen in Nederland. Een flinke uitdaging voor veel vastgoedeigenaren, maar niet voor Visser Elektrotechniek. Het bedrijfspand aan de Havenstraat werd in het afgelopen jaar volledig verduurzaamd. Het werd voorzien van warmtepompen en duurzame airco- en ventilatie, voor de elektriciteit werden maar liefst 240 zonnepanelen op het dak gelegd en tot slot werd alle verlichting vervangen door led. Gijs-Jan Moest van Klimaatroute geeft een mooi compliment: “Ik vind het persoonlijk indrukwekkend dat Visser het hele pand met warmtepompen weet te verwarmen. We gaan zeker in gesprek als wij een ouder pand tegenkomen waarvan de eigenaren graag van het gas af willen.” Huib Visser is dan ook terecht trots: “We laten hiermee zien dat het kan! We hopen er zoveel mogelijk andere bedrijven mee te inspireren en helpen ze graag op weg.”

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.