40 uur per week

Vacature: monteur zonnepanelen

Bij Visser installeren we al jaren zonnepanelen van de beste kwaliteit. We adviseren klanten welk systeem het best past bij hun gebouw, woning en verbruik. Om vervolgens aan de slag te gaan met installatie en onderhoud. Wil jij daaraan je steentje bijdragen, werken op het hoogste kwaliteitsniveau, meedenken over de beste oplossing en zorgen voor vakkundige installatie en onderhoud? Solliciteer dan!

Functie-eisen

  • een afgeronde relevante beroepsopleiding, minimaal op MBO niveau 2
  • diploma VCA
  • enkele jaren ervaring in het aanleggen van elektrotechnische installaties
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken
  • goede contactuele vaardigheden en een klant – en servicegerichte instelling
  • bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B

Voldoe je niet aan alle eisen maar heb je een enthousiaste en positieve instelling, ook dan komen we graag met je in contact.

Waarom we jouw willen

Omdat techniek je passie is en je een toegevoegde waarde kunt leveren aan ons team. Omdat je graag wilt werken bij een familiebedrijf met normen en waarden voor wie kwaliteit vooropstaat. En omdat jij je graag blijft ontwikkelen om je vakkennis op peil te houden.

Waarom kiezen voor Visser

We vertellen je graag waarom Visser zo’n mooi bedrijf is om voor te werken. Want we zijn trots op wat we doen. Al zo’n honderd jaar werken we voor de meest uiteenlopende klanten. Inmiddels met ruim 70 mensen. Onze kracht is onze kwaliteit. Want we willen klanten vooruithelpen. We bieden je dan ook de kans om mee te denken, je eigen inbreng te geven en om je te ontwikkelen in een uitdagende en afwisselende functie. Natuurlijk heb je bij ons goede toekomstperspectieven, werk je binnen een prettige sfeer met korte communicatielijnen en kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden.

We zijn een innovatief familiebedrijf dat alleen de beste kwaliteit levert. En verwachten dat dus ook van jou.

Solliciteren

Denk je dat je past bij onze filosofie en ga je graag de uitdaging aan? Dan maken we graag kennis met jou.

  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 100 MB.