Kennis en vakmanschap leveren slimme smart homes op

Verwarming

Verwarming

Verwarming

Natuurlijk moet uw huis zo comfortabel mogelijk zijn. Maar onnodig uw verwarming aan laten staan is natuurlijk zonde van het energieverbruik én van uw geld. Domotica begint al met een slimme thermostaat. Die op vaste tijden de verwarming een graadje hoger of lager zet. Of die u van een afstand met een smartphone of tablet bedient. Maar het kan nóg geavanceerder. Met onze slimme techniek kan uw verwarming reageren op warmte. Schijnt de zon, dan gaat de verwarming automatisch een paar graden omlaag. Zet u een raam open? Ook dan gaat de verwarming meteen een tandje terug. Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor koppeling met andere apparaten. Komt u van uw werk, dan ziet de installatie aan de hand van uw telefoon dat u in de buurt bent. Dan gaat niet alleen de verwarming aan, ook de verlichting en de waterkoker staan al aan nog voordat u uw woning binnenstapt. Net als de open haard en de gordijnen. Dat is pas fijn thuiskomen. En wordt er aangebeld terwijl u in de woonkamer zit, dan ziet u op uw tablet of telefoon wie er voor de deur staat. Wel zo veilig.

Uw wooncomfort verhogen, uw energierekening verlagen. Met domotica zorgen we ervoor.

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.