Kennis en vakmanschap leveren slimme smart homes op

Verlichting

Verlichting

Verlichting

Uw verlichting beslaat een groot deel van uw energierekening. Van uw woning óf kantoorpand. Lampen wilt u dus niet onnodig laten branden. Domotica kan u helpen. U bespaart energie en krijgt er ook nog eens meer comfort voor terug. U kunt uw verlichting op vaste tijden laten in- en uitschakelen. Of u kiest voor een bewegingssensor. Die schakelt uw verlichting in zodra u een ruimte binnenloopt. Liever uw verlichting met uw telefoon of tablet app bedienen? Ook dat is mogelijk.

Natuurlijk kunnen we er ook voor zorgen dat er andere apparaten worden gekoppeld. Van de ventilatie en verwarming tot aan de gordijnen of het koffiezetapparaat. Of het beveiligingssysteem. Dat zorgt naast besparing en comfort ook nog eens voor extra veiligheid. U kunt overal in uw woning zien wie er aanbelt en u kunt de deur van een afstand openen. Dat zorgt ervoor dat domotica ook voor ouderen de ideale oplossing is. Zij kunnen daardoor langer zelfredzaam en dus zelfstandig blijven. Wij bepalen samen met u wat voor u de best passende oplossing is. Onze experts zorgen voor advies op maat, ontwerp én installatie.

Uw wooncomfort verhogen, uw energierekening verlagen. Met domotica zorgen we ervoor.

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.