Kennis en vakmanschap leveren slimme smart homes op

Comfortinstallateur

Comfortinstallateur

Comfortinstallateur

Hoe wilt u in de toekomst wonen? In uw eigen woning en vertrouwde omgeving met belangrijke sociale contacten? Comfortabel en prettig met alle noodzakelijke voorzieningen binnen handbereik? En in een veilige omgeving voor een ongestoorde nachtrust? Heel belangrijk voor uw gezondheid. Bovendien verhogen comfort en veiligheid in huis uw kwaliteit van leven. Technische voorzieningen helpen u hierbij. Als comfortinstallateur verbeteren we het comfort en de veiligheid in uw huis. Zo voorkomen we bijvoorbeeld dat u valt in de badkamer. Wij kunnen u deskundig adviseren over woningaanpassingen waardoor u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Vervolgens zorgen we voor installatie achter de wanden, de vloer of het plafond. Meer weten? Download onze brochure.

Uw wooncomfort verhogen, uw energierekening verlagen. Met domotica zorgen we ervoor.

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.