Kennis en vakmanschap leveren slimme smart homes op

Smart homes

Smart homes

Kennis en vakmanschap leveren slimme smart homes op

Alle installaties in huis met elkaar laten communiceren. Of simpelweg enkele apparaten door een computer laten besturen op de achtergrond. Met onze communicatie- en installatietechniek creƫren we smart homes. Dat doen we slim. Door te kijken naar uw wensen en behoeften. Omdat u uw wooncomfort wilt verhogen, uw energierekening verlagen of uw kantoor duurzamer wilt maken. Of omdat het noodzaak is. Voor ouderen bijvoorbeeld. Domotica biedt hen comfort maar vooral ook veiligheid. Omdat de nachtverlichting, beveiliging, ventilatie en verwarming automatisch worden in- en uitgeschakeld. Zodat ouderen langer zelfredzaam en zelfstandig kunnen blijven. Onze vakmannen geven u advies op maat want domotica is nooit standaard. Vervolgens nemen ze de volledige techniek voor hun rekening. Want ook de installatie doen ze met verstand.

Uw wooncomfort verhogen, uw energierekening verlagen. Met domotica zorgen we ervoor.

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Verlichting

Meer informatie

Verwarming

Meer informatie

Warmtepomp

Meer informatie

Ventilatie

Meer informatie

Monitoren

Meer informatie

ComfortĀ­installateur

Meer informatie

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen. Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.