Omdat u niet voor verrassingen wilt staan

Keuring en Inspectie

Thermografie

Thermografie

Door een technische storing kan (een deel van) uw bedrijfsvoering stil komen te liggen. En dat wilt u te allen tijde voorkomen. Laat uw installaties daarom regelmatig keuren. Als aanvulling op de NEN3140 inspectie kunnen we een thermografisch onderzoek doen. Bij thermografie hoeft u de installatie niet uit te schakelen waardoor het werk niet wordt onderbroken. En ook voor ons is het handig. Doordat een installatie in werking is, sporen we eventuele problemen snel op. Zo kunnen we onder meer goed testen of er geen warmtelekken of overbelaste eindgroepen zijn. Dat geeft wel zo’n vertrouwd gevoel.

Natuurlijk wilt u dat uw installaties optimaal blijven werken. Laat ze daarom regelmatig keuren

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.