Omdat u niet voor verrassingen wilt staan

NEN3140

NEN3140

NEN3140

NEN3140 gaat over het gebruik van elektrische installaties. Met de NEN3140 regelt de Nederlandse overheid veilig werken bij en met elektrische installaties, machines en gereedschappen. In fabrieken, maar ook bijvoorbeeld in kantoren, woningen en op bouwplaatsen. Onze vakmannen hebben uitgebreide ervaring met NEN3140-keuringen. Zij voeren de uitgebreide inspectie en meting uit. Wel zo prettig, want zo weet u dat uw installaties veilig zijn en optimaal werken. En niet te vergeten: ook uw verzekeraar verplicht u meestal tot zo’n keuring.

Natuurlijk wilt u dat uw installaties optimaal blijven werken. Laat ze daarom regelmatig keuren

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.