Omdat u niet voor verrassingen wilt staan

Keuring en inspectie

NEN1010

NEN1010

De norm als het gaat om de veiligheid van elektrotechnische laagspanningsinstallaties in uw woning of pand. In de norm staan de minimale veiligheidseisen waaraan uw installaties moeten voldoen. Niet verplicht, wel belangrijk. U en uw medewerkers en bezoekers moeten immers veilig met apparatuur kunnen werken. Wij voeren daarom graag een periodieke inspectie voor u uit. Deze bestaat uit een visuele controle en een meting. Zo weet u zeker dat uw installatie brandveilig is en voorkomt u bijvoorbeeld elektrocutie. Wel zo veilig en verstandig. Ook met het oog op de verzekering.

Natuurlijk wilt u dat uw installaties optimaal blijven werken. Laat ze daarom regelmatig keuren

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.