Omdat u niet voor verrassingen wilt staan

Arbeidsmiddelen

Arbeidsmiddelen

Arbeidsmiddelen

Het gereedschap en de machines waarmee uw mensen werken moeten in orde zijn. U als werkgever bent er verantwoordelijk voor dat deze middelen goed werken en veilig te gebruiken zijn. Elk type arbeidsmiddel heeft echter een andere keuringsnorm. Zo moeten elektrische middelen bijvoorbeeld elk jaar worden gekeurd, maar dat geldt niet voor alle middelen. Wij weten wat, wanneer en hoe moet worden gekeurd. Dat scheelt u uitzoekwerk. Bovendien hebben wij de specialistische kennis en de juiste meetinstrumenten om de keuringen uit te voeren. Wij doen een grondige inventarisatie voor u en maken een keuringsplan. Daarmee bent u verzekerd van het juiste onderhoud. Zo garandeert u de veiligheid van uw medewerkers en voorkomt u dat het productieproces stil komt te liggen.

Natuurlijk wilt u dat uw installaties optimaal blijven werken. Laat ze daarom regelmatig keuren

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.