Van slim verwarmen, tot perfect koelen

Installatietechniek

Waterinstallatie

Waterinstallatie

U heeft in elk vertrek de beschikking over drinkwater. Schoon en gezond. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Want waterinstallaties moeten voldoen aan strenge regelgeving en normen. Zo wordt voorkomen dat er bijvoorbeeld legionella in uw waterleidingen terechtkomt. Onze installateurs hebben de kennis en weten hoe ze te werk moeten gaan. Van ontwerp tot aanleg. En van doorstroming tot metingen en controle. Onze drinkwaterinstallaties voldoen aan de eisen van de NEN 1006, die gaat over volksgezondheid, veiligheid en doelmatigheid.

Van verwarming tot warmtepompen en ventilatie. We kiezen de oplossing die het best bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.