Van slim verwarmen, tot perfect koelen

Installatietechniek

Warmteterugwinning

Warmteterugwinning

Warmteterugwinning is eenvoudig en efficiënt. Een warmtewisselaar brengt de warme lucht van binnen naar buiten. Tegelijkertijd gaat er koude lucht van buiten naar binnen. Die koude lucht wordt onderweg opgewarmd door de warme lucht die naar buiten gaat. Dat kan omdat de warme en koude lucht dicht langs elkaar worden vervoerd. Omdat de warme lucht wordt hergebruikt, hoeft u geen verse te stoken. Goed voor het milieu en voor uw energierekening dus.

Van verwarming tot warmtepompen en ventilatie. We kiezen de oplossing die het best bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.