Van slim verwarmen, tot perfect koelen

Installatietechniek

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Onze klanten kiezen steeds vaker voor vloerverwarming. Logisch vinden wij. Alle vertrekken in uw pand of woning worden gelijkmatig verwarmd. Ook bespaart u op stookkosten. Soms tot wel 15%. En wat dacht u van de ruimtebesparing? Want bij vloerverwarming heeft u geen radiatoren in uw vertrekken nodig. En wist u dat u met vloerverwarming ook een paar graden kunt koelen? Wel zo lekker in de zomer.

Van verwarming tot warmtepompen en ventilatie. We kiezen de oplossing die het best bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.