Van slim verwarmen, tot perfect koelen

Installatietechniek

Verwarming

Verwarming

Uw woning of bedrijfspand moet comfortabel zijn. En snel warm. Niets is immers vervelender dan een onbehaaglijke ruimte. Tegelijkertijd wilt u ook niet onnodig stoken. Dat kost geld en is slecht voor het milieu. Dus kijken we naar de voor u beste en meest efficiënte oplossing. Dat hangt maar net af van uw comfortwensen, de ruimten die u wilt verwarmen en uw type woning of pand. Wel raden we steeds vaker vloerwarming en warmtepompen aan. Niet omdat het modern is, maar omdat de voordelen groot zijn.

Van verwarming tot warmtepompen en ventilatie. We kiezen de oplossing die het best bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.