Van slim verwarmen, tot perfect koelen

Mechanische Ventilatie

Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie

Voortdurende schone lucht in uw woning of bedrijfspand? Mechanische ventilatie zorgt ervoor dat ‘vuile’ lucht continu uit alle vertrekken wordt afgevoerd. Schone lucht komt vervolgens via de ventilatieroosters of simpelweg via het raam weer binnen. Goed voor uw gezondheid en die van uw gezin of personeel. Maar ook de conditie van uw woning of pand blijft op peil. Wij zorgen voor de installatie en regelen uiteraard ook het onderhoud.

Van verwarming tot warmtepompen en ventilatie. We kiezen de oplossing die het best bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.