Van slim verwarmen, tot perfect koelen

Gestuurde ventilatie

Gestuurde ventilatie

Gestuurde ventilatie

Een slimme manier van ventileren. Net als bij mechanische ventilatie wordt gebruikte lucht afgevoerd en komt er via ventilatieroosters of ramen weer frisse lucht de ruimte in. Het verschil bij gestuurde ventilatie is dat de lucht alleen wordt ververst als dat nodig is. Sensoren meten de luchtkwaliteit. Zodra ventilatie nodig is, slaat het systeem vanzelf aan. Wij zorgen voor installatie, een goede inregeling van het systeem en voor het onderhoud. Zodat uw ventilatiesysteem optimaal werkt.

Van verwarming tot warmtepompen en ventilatie. We kiezen de oplossing die het best bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.