Van slim verwarmen, tot perfect koelen

Installatietechniek

Airco

Airco

Hoge temperaturen brengen broeierigheid met zich mee. Warme zomerdagen kunnen dan ook zorgen voor benauwde ruimtes in uw huis of op kantoor. Airconditioning is dan een uitkomst. Met onze airconditioning systemen kunt u koelen, maar ook verwarmen en ventileren. Wij adviseren u welk systeem voor u het meest geschikt is. En heeft u uw keuze gemaakt, dan installeren wij uw airco en zorgen we voor inspectie en onderhoud. Het volledige pakket dus. Efficiënt en voordelig. In plaats van airco kunt u ook kiezen voor klimaatbeheersing. We vertellen u er graag meer over.

Van verwarming tot warmtepompen en ventilatie. We kiezen de oplossing die het best bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.