We helpen u écht vooruit

Helpen en adviseren

Helpen en adviseren

Helpen en adviseren

Bij Visser geloven we dat we u pas echt helpen als we uw volledige probleem, wens of behoefte in kaart hebben. Neemt u contact met ons op, dan krijgt u ook niet meteen een offerte. We gaan eerst een gesprek met u aan, inventariseren waar u naar op zoek bent en kijken naar de mogelijkheden. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Want als we voor u aan het werk gaan, dan doen we het graag meteen goed.

We geven een klant niet altijd wat hij vraagt, maar wat hij nodig heeft

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Omdat geen klant hetzelfde is

Hebben we alles in kaart, dan komen we met een advies en een plan op maat. Want we weten dat geen klant hetzelfde is. Dat betekent ook dat we soms ongevraagd advies geven omdat we ook kijken naar wat voor u de beste oplossing is op lange termijn. Of omdat we bijvoorbeeld slimme combinaties kunnen maken die u op termijn geld besparen.

 

Zijn we het met elkaar eens, dan gaan we over tot uitvoering. We ontwerpen, leggen aan, installeren en zorgen voor periodiek onderhoud. Natuurlijk werken we volgens de geldende normen. We bieden u dus een totaalpakket op maat. Overzichtelijk en compleet. Dat geeft zekerheid.

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen. Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.