We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Elektrotechniek

Verlichting

Verlichting

Het ontwerp van een verlichtingsinstallatie is werk van specialisten. Een winkel vraagt om andere verlichting dan een kantoor, een industriële omgeving, een school of een zorginstelling. En ook elke ruimte binnen een gebouw stelt andere eisen aan de verlichting. Onze engineers en installateurs denken altijd vanuit de gebruiker. Hoe kan verlichting helpen bij hun prestaties, hun welzijn, de productiviteit, de veiligheid en de sfeer? Hoe kan verlichting uw producten optimaal tot hun recht laten komen? En hoe kunnen we de installatie zo slim en duurzaam mogelijk inrichten? Een goed lichtplan zorgt ervoor dat élke ruimte effectief wordt uitgelicht, dat er geen onnodige energie wordt verbruikt en dat u flink kunt besparen op uw kosten.

We bedenken slimme oplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers volledig. Inmiddels al zo’n 100 jaar

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.