We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Elektrotechniek

Plug & play: stekerbaar installeren

Plug & play: stekerbaar installeren

Pre fab is een trend in de hele bouwwereld. Ook in de elektrotechniek gaan we steeds meer over op plug & play installaties. We noemen dat stekerbaar installeren. Bij Visser doen we dat niet omdat het nieuw is, maar omdat het in sommige projecten gewoon slim is. Stekerbaar installeren is efficiënt en heeft grote voordelen voor u als opdrachtgever: bouwtijdverkorting en aanzienlijk minder faalkosten. Bij stekerbaar installeren denken we niet alleen alles uit op kantoor, we zetten ook zoveel mogelijk al in de werkplaats in elkaar. We hebben daar alles bij de hand en kunnen met kant-en-klare producten op pad. Eenmaal op uw locatie kunnen we in één keer door. Dat geeft niet alleen minder risico op beschading, het is ook veel sneller. Uw installatie werkt voordat u het weet!

We bedenken slimme oplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers volledig. Inmiddels al zo’n 100 jaar

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.