We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Elektrotechniek

LED verlichting

LED-verlichting

Het gebruik van LED-verlichting is de laatste jaren in hoog tempo toegenomen. We passen het inmiddels standaard toe in veel grote mooie projecten. LED is een aantrekkelijk alternatief voor traditionele verlichting. Het genereert licht met een minimale warmteproductie en is daardoor bijzonder energiezuinig. Dezelfde lichtopbrengst, maar dan 90% zuiniger in verbruik. Daarbij hebben LED-lampen een veel langere levensduur; ze gaan zo’n 10 keer langer mee. Met LED-verlichting kun je als organisatie of bedrijf heel eenvoudig aan je footprint werken en flink op de kosten besparen. Het systeem LED ontwikkelt zich voortdurend. We vertellen u er graag meer over!

We bedenken slimme oplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers volledig. Inmiddels al zo’n 100 jaar

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.