We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Elektrotechniek

Krachtstroominstallaties

Krachtstroominstallaties

De krachtstroominstallatie met alle verdeelkasten, kabels en meterkasten vormt het hart van een elektrotechnische installatie. Daarom is het maken van een goed ontwerp zo belangrijk. De installatie moet immers passen in een pand en optimaal uitgerust zijn voor het gebruik daarvan. Een doordacht ontwerp is bovendien duurzaam, voorziet in een onderhoudsplan en voldoet aan alle veiligheidseisen.

We bedenken slimme oplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers volledig. Inmiddels al zo’n 100 jaar

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.