We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Elektrotechniek

Data- en zwakstroominstallaties

Data- en zwakstroominstallaties

Zwakstroominstallaties spelen een steeds belangrijkere rol in de elektrotechniek. De techniek is onmisbaar geworden in woningen, bedrijfspanden en gebouwen. Denk maar aan het intensieve gebruik van data- en telecommunicatiesystemen, gebouwbeheerinstallaties, brandmeld-, alarm- en intercomsystemen en natuurlijk domotica. De oplossingen zijn legio, ook om te besparen en te verduurzamen. Wij adviseren u graag over de beste toepassing, zorgen voor een effectief ontwerp en leggen de netwerken aan volgens de laatste voorschriften.

We bedenken slimme oplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers volledig. Inmiddels al zo’n 100 jaar

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.