We houden van techniek. En we kunnen alles maken.

Elektrotechniek

Aarding- en bliksembeveiliging

Aarding- en bliksembeveiliging

Bliksem brengt behoorlijke risico’s mee. Brand natuurlijk, maar ook gevolgschade van indirecte bliksemontlading. Met alle elektronica in uw pand kan de schade hoog oplopen. U voorkomt hoge kosten met bliksembeveiliging op het dak en overspanningsbeveiliging voor uw systemen. Wij installeren hoogwaardige bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsinstallaties en we keuren en inspecteren volgens alle vereiste normen.

We bedenken slimme oplossingen en ontzorgen onze opdrachtgevers volledig. Inmiddels al zo’n 100 jaar

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.