De energietransitie?
Die biedt kansen!

Duurzame oplossingen

Zonneboilers

Zonneboilers

U kunt zonne-energie ook gebruiken voor het verwarmen van het leidingwater of ter ondersteuning van de cv. Dat kan met een zonneboiler: een warmwaterboiler met een zonnecollector. Een zonneboiler levert zomaar een besparing op van 70% op uw energiekosten en is dan ook een aantrekkelijke duurzame oplossing. Gewoon voor thuis, maar zeker ook voor bedrijfspanden, voor sportverenigingen, hotels, zwembaden, scholen of zorginstellingen. Behalve kostenbesparing kunt u met een zonneboiler invulling geven aan uw MVO-doelstellingen en werken aan uw profilering als duurzame, toekomstgerichte organisatie. De overheid biedt verschillende vormen van subsidie, voor particulieren en voor grootverbruikers. Onze adviseurs weten daar alles van. Wij helpen u graag besparen!

Zonnepanelen, oplaadpalen of warmtepompen? Wij helpen en adviseren u over wat het beste bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.