De energietransitie? Die biedt kansen!

Warmtepompen

Warmtepompen

Warmtepompen

De EPC-norm wordt voortdurend aangescherpt om de doelstellingen van het Nationale Energieakkoord te behalen. Om het gasverbruik terug te dringen, worden nieuwe woningen en gebouwen steeds vaker voorzien van duurzame installatietechnieken. De warmtepomp is zo’n duurzame oplossing. Er is een grondgebonden systeem waarbij bodemenergie gebruikt wordt om ruimtes te verwarmen en er is een lucht-watersysteem. Ook zijn er hybride pompen die naast de cv-ketel worden ingezet. Warmtepompen zorgen niet alleen voor warmte, maar vaak ook voor koeling. En ze kunnen worden gecombineerd met een warmteterugwininstallatie waardoor ook de klimaatbeheersing in uw pand volledig energieneutraal wordt!

Zonnepanelen, oplaadpalen of warmtepompen? Wij helpen en adviseren u over wat het beste bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.