Recept voor een
gezond bedrijfspand

Duurzame oplossingen

Energiescan

Energiescan

Wat is de energieprestatie van uw bedrijf? De Smart Energy Scan® geeft gedetailleerd inzicht in uw energieverbruik en laat zien waar u met slimme oplossingen flink kunt besparen. Een energiezuinig kantoor scheelt niet alleen in de kosten, het draagt ook bij aan een milieuvriendelijke leefomgeving én aan het werkcomfort, de gezondheid en de productiviteit van uw medewerkers. Een energiescan vormt een goede basis voor de stap naar duurzaamheid. Technische ontwikkelingen gaan immers snel en wet- en regelgeving veranderen net zo hard mee. Onze engineers hebben alle kennis in huis om u hierin goed te begeleiden. Maak vandaag nog een afspraak.

Zonnepanelen, oplaadpalen of warmtepompen? Wij helpen en adviseren u over wat het beste bij u past

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.