Uw kostbare spullen altijd bewaakt

Intercom

Intercom

Intercom

Meteen zien wie er bij u voor de deur staat? Wel zo handig én veilig. Met een intercomsysteem belt uw medewerker of bezoeker aan en de camera laat zien wie er voor de deur staat. Medewerkers laat u vervolgens met een druk op de knop binnen. Met bezoekers kunt u via de intercominstallatie communiceren. Zo bepaalt u zelf wie uw pand betreedt. Meer informatie?

De beveiliging van uw eigendommen moet uitstekend zijn. We kijken dus goed naar de beste oplossing voor u

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.