Uw kostbare spullen altijd bewaakt

Brandpreventie

Brandpreventie

Brandpreventie

Brand grijpt snel om zich heen en kan dus flinke schade aanrichten aan uw pand en eigendommen. Maar ook de veiligheid van u en uw medewerkers in gevaar brengen. Breekt er brand uit, dan is op tijd ingrijpen van belang. Een automatische brandmeldinstallatie slaat op tijd alarm. Zo brengt u uw mensen op tijd in veiligheid en voorkomt u schade aan uw eigendom. Ook wanneer niemand in het bedrijf aanwezig is, wordt automatisch alarm geslagen.

Onze experts installeren de benodigde installatie voor u, maar we doen meer. We zorgen ook voor een ontruimingsinstallatie, een plank van aanpak, looprichtingen, de benodigde certificeringen en voor inspectie en onderhoud. Het complete pakket dus. En we denken na over preventieve maatregelen. Want liever voorkomt u natuurlijk dat er brand uitbreekt.

De beveiliging van uw eigendommen moet uitstekend zijn. We kijken dus goed naar de beste oplossing voor u

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.