Uw kostbare spullen altijd bewaakt

Beveiligingstechniek

Biometrie

Biometrie

Natuurlijk wilt u dat alleen de juiste personen toegang krijgen tot uw pand. U kunt uw medewerkers een toegangspas geven, maar die kan ook in handen komen van de verkeerde personen. Biometrie is dan dé oplossing. Daar zijn verschillende opties voor. Denk aan een vingerafdruk, een irisscan of gezichtsherkenning. Wij adviseren u over de beste optie voor uw bedrijf. En installeren het systeem. Zo is de veiligheid van uw bedrijf gegarandeerd.

De beveiliging van uw eigendommen moet uitstekend zijn. We kijken dus goed naar de beste oplossing voor u

Meer weten?

Stuur mij een bericht

Elk project een goed verhaal

Bij Visser gaan we voor loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen.  Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen.

Visser Academy

Natuurlijk blijven we ons continu ontwikkelen. Want ons vak verandert continu. En dus houden we onze kennis permanent op peil. Maar we praten ook u graag bij over belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied. En dus bieden we onze klanten regelmatig workshops aan.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.