Aandacht maakt het verschil

Waarom Visser

Visser Totaaltechniek

Visser Totaaltechniek

Visser Totaaltechniek adviseert, bedenkt, ontwerpt, implementeert en zorgt voor het onderhoud en beheer van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. We hebben de expertise, de ervaring en het vakmanschap om integrale, duurzame oplossingen te bedenken en intelligente technologie te ontwikkelen. Onze klanten vinden het prettig om voor alle technische installaties één aanspreekpunt te hebben. En bovenal is het kostenefficiënt.

We geven een klant niet altijd wat hij vraagt,­ maar wat hij nodig heeft

Meer weten?

Stuur mij een bericht

We doen dat al bijna 100 jaar

En ook nog eens op een hoog kwaliteitsniveau. We zijn een betrouwbaar en sterk familiebedrijf, opgericht in 1919. Onze dienstverlening voldoet aan de hoogste eisen en normen. Daarom mogen we best een beetje eigenwijs zijn. We geven een klant niet altijd wat hij vraagt, maar wat hij nodig heeft. Dan bemoeien we ons dus met de zaken. Onze techniek maakt veel mogelijk. Slimmer werken, en kosten beheersen bijvoorbeeld. We durven ook nee te zeggen. Juist om die kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Werken met aandacht

We zorgen goed voor elkaar

Dat we een familiebedrijf zijn betekent in deze tijd vooral dat we als een familie met elkaar omgaan. Dat brengt een hoge mate van loyaliteit met zich mee. De sfeer is goed en gezond. We hebben iets voor elkaar over. We zorgen ook goed voor ons materiaal: het beste gereedschap, mooie bedrijfskleding, een degelijk wagenpark. Daarin zijn we misschien een tikje deftig. Maar dat vinden we nu eenmaal belangrijk. Want met diezelfde aandacht werken onze jongens aan de projecten.

We hebben een prachtig vak

We houden van techniek. Vakmanschap betekent mensenwerk. Geen meters, maar het verschil maken. Niet rouwdouwen, maar netjes. Liefst het complexere werk. Dat we er eerst over na moeten denken, creatief uitgedaagd worden. Daar krijgen we energie van. Want we voeren uit, maar we zijn in de eerste plaats engineers. Wij helpen organisaties vooruit met onze mensen.

“Vakmanschap betekent mensenwerk. Geen meters, maar het verschil maken.”

Investeren in kennis

Duurzaamheid: Wat zegt dat dan?

De komende tien jaar verandert er nogal wat. De energietransitie naar een duurzame wereld is in volle gang. MVO zou vanzelfsprekend moeten zijn. Er is altijd een duurzaam alternatief. Een klant hoeft daar niet om te vragen. Gaat het in de toekomst over geld of over energie? Dat is de vraag. Energie wordt gratis, daarom investeren we in kennis. Daarmee willen we onze klanten bewust maken van hun eigen rol en kansen. Zowel in het verbruik van energie als de opwekking daarvan. Zodat ze dit kunnen inpassen in de eigen strategische doelen en toekomstplannen.

Werken met
aandacht

We spelen in op de markt,
maar waaien niet met alle winden mee

Een gebouw waarin mensen met plezier wonen of werken draagt bij aan hun gezondheid en productiviteit. Hoe minder installaties, hoe beter. Met een totaaloplossing kunnen we alles goed op elkaar afstemmen. In balans brengen. Met flexibele installaties krijgt het gebouw een langere levensduur. Zo wint het aan waarde. Daarom investeren we ook in lange termijn-relaties. Co-makers die met ons mee willen denken. Over comfortabele, gezonde en energieneutrale gebouwen die onze leefomgeving niet belasten. Of daar zelfs positief aan bijdragen.

We weten wat we kunnen en
we zijn eerlijk in wat we beloven

Linksom of rechtsom: we regelen het altijd. We zijn snel, flexibel en staan tot ’s avonds paraat als dat nodig is. Ook onze monteurs denken mee. In oplossingen welteverstaan, niet in problemen. Ze zien het werk en zijn niet bang om te adviseren, Op de planning zorgen we altijd voor de juiste man op de juiste plek. We zijn allemaal zelf ‘op de bus begonnen’. Dus we weten waar we het over hebben.

We hechten
aan vertrouwen

We zijn integer naar al onze klanten en leveranciers. Recht door zee, geen quick wins. Daardoor hebben we veel loyale relaties. Die een beroep doen op onze kennis, creativiteit en inzet en weten dat we elk probleem oplossen. Voor een eerlijke prijs. Dat maakt ons dankbaar. Voor onze klanten en voor de bijzondere projecten die we samen doen. Voor AZ, voor Dekamarkt en voor vele grote en kleine opdrachtgevers in heel Noord-Holland.

“Door onze jarenlange samenwerking zijn we goed op elkaar ingespeeld. Zo kwamen we op een constructieve manier van idee tot slimme technische realisatie.”

Ger Loogman, Loogman

Elk project een goed verhaal

Met elkaar kunnen we alles aan

Hoe ingewikkeld ook, onze kracht is dat we er altijd iets van maken. Omdat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. We willen overal iets van leren. Onszelf blijven verbeteren. Ons vak van binnenuit vernieuwen. We werken er hard aan een uiterst gestroomlijnd bedrijf te worden. Waarin we minder leven bij de hectiek van de dag. Waarin onze mensen zich voortdurend kunnen ontplooien. En we met elkaar nog mooiere uitdagingen aan kunnen. Slagvaardig door onze omvang.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij verder helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.