Skip to main content
Visser start samen met andere installateurs weer met zonnepanelenactie Beverwijk

Om inwoners te helpen overstappen op duurzame energie, is Visser, samen met een collectief van andere lokale installateurs en Stichting Eneregio, weer gestart met een zonnepanelenactie. Inwoners kunnen daarbij tegen een gunstige prijs zonnepanelen laten installeren. De actie wordt ondersteund door de gemeente Beverwijk en het Duurzaam Bouwloket en loopt in ieder geval tot halverwege januari 2021. 

Momenteel leggen wij volop bezoeken af om bewoners te adviseren welke mogelijkheden zij hebben voor zonnepanelen. Het bezoek van de adviseur is gratis en ook de prijsopgave is vrijblijvend. Verder vragen wij geen aanbetaling en zorgen wij voor de btw-teruggaaf. Zo proberen we bewoners zoveel mogelijk te ontzorgen. Om het geheel overzichtelijk te houden hebben we een aantal standaard sets samengesteld. Wil een klant maatwerk, dan is dat natuurlijk wel mogelijk. 

De zonnepanelenactie wordt uitgevoerd door een collectief van lokale installateurs. Samen willen bijdragen aan het verduurzamen van de gemeenten. Door de samenwerking is het bovendien mogelijk om maatwerk te leveren en toch een scherpe prijs te bieden. Ook in Heemskerk, Velsen, Uitgeest en Zaanstad houden we jaarlijks vergelijkbare acties. 

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.