Skip to main content
Visser onderscheiden met Predicaat Hofleverancier

Visser is 'Bij Koninklijke Beschikking benoemd tot Hofleverancier'. De Koning kende de onderscheiding toe op 5 oktober. Daarmee mag Visser zich rekenen tot een van de vijfhonderd bedrijven in Nederland die het bijzondere predicaat in zijn bezit heeft. Visser is zelfs de enige onderneming in Beverwijk met de onderscheiding.

Om het Predicaat Hofleverancier te krijgen, moet een onderneming aan tal van voorwaarden voldoen. Zo moet een bedrijf 100, 125, 150 jaar (of telkens een kwart eeuw langer) bestaan, van onbesproken gedrag zijn en een belangrijke plek innemen in de regio. Huib Visser: “Maar natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken. We moesten onze bestaansgeschiedenis kunnen aantonen, net als onze certificeringen, de cijfers en onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Ook moeten we laten zien wat we als bedrijf doen om bij de tijd te blijven. De gemeente en de provincie keurden onze aanvraag goed, waarna ook de Koning instemde. Natuurlijk zijn we bijzonder trots op deze mooie onderscheiding."

 

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.