Skip to main content
Visser maakt Sporthal De Walvis gereed voor de komende vijftig jaar

De Walvis bestaat vijftig jaar en is al jaren dé plek voor allerhande sportwedstrijden en optredens van diverse bands. Om de locatie ook de komende vijftig jaar aantrekkelijk te houden voor wedstrijden en evenementen, moest alle verlichting worden gemoderniseerd. Visser onderhoud al tientallen jaren alle installaties van de sporthal en mocht dus ook aan de slag met deze mooie opdracht.

Verlichting en schijnwerpers van topniveau
We verwijderden de oude TL-verlichting en installeerden maar liefst 112 stuks hypermoderne armaturen (LED Opbouw Sport LO 1500 4000K - Helvar 100.000u DALI 91W). Deze armaturen voldoen aan de richtlijnen van het Nederlands Olympisch Comité waardoor de locatie ook geschikt is voor wedstrijden op presentatief en topniveau. De verlichting is op voorhand in te stellen, maar kan ook handmatig naar wens worden bijgesteld. Ook installeerden we 28 schijnwerpers (50W RGB +CCT Mi-light) waardoor De Walvis nu ook een geschikte plek is voor meerdere soorten evenementen en beurzen. De schijnwerpers zijn in elke gewenste kleur in te stellen waardoor een spectaculaire, maar ook een gemoedelijke sfeer kan worden neergezet. Tot slot namen we ook de noodverlichting in de hal onder handen. Zo kunnen bezoekers in geval van nood de hal veilig en snel verlaten.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.