Skip to main content
Overname Visser Elektrotechniek door VDK Groep

Na een jaar van uitvoerige gesprekken en zorgvuldige voorbereiding heeft Visser Elektrotechniek ervoor gekozen om verder te gaan onder de vlag van VDK Groep. Wel blijven we als zelfstandig bedrijf opereren met behoud van onze naam, identiteit en vestigingsplaats. Voor onze medewerkers en voor u als klant verandert er dus niets.

Visser heeft de afgelopen jaar een behoorlijke groei doorgemaakt. Om de volgende stappen te kunnen zetten, is het belangrijk een sterke en betrouwbare partner te hebben die een brede kennis en expertise in huis heeft. In VDK Groep vinden we die partner.

Een belangrijke voorwaarde was bovendien dat zowel de dienstverlening als de werkwijze en filosofie bij ons zouden aansluiten. Ook daarin is VDK Groep een match. Net als bij Visser staan persoonlijke aandacht, ondernemerschap en een dienstverlenende instelling centraal.

We hebben er het volste vertrouwen in dat we met behulp van de kennis, expertise en ervaring van VDK Groep de komende 100 jaar verder kunnen bouwen aan ons prachtige bedrijf. En kijken ernaar uit om nog vele mooie projecten te verzorgen voor onze opdrachtgevers.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.