Skip to main content
Visser Elektrotechniek gaat gasloos

Na de ondertekening van de GreenBiz Greendeal samen met de Provincie Noord-Holland, Gemeente Beverwijk, Omgevingsdienst IJmond en lokale ondernemers uit Beverwijk en Velsen gaan wij de volgende duurzame stap maken.
Daarnaast sluiten wij ons aan bij GreenBiz Energy om lokale afnemers op het bedrijventerrein te voorzien van duurzame energie.

Na de SolarEdge upgrade van de huidige zonnepanelen en bijplaatsen van extra zonnepanelen samen met de nieuwe Alfen laadpalen weer een stap duurzamer.

Van ontwerp tot uitvoering geheel in eigen beheer gaan we 4 Nibe F2120 lucht/water warmtepompen plaatsen welke zijn geleverd door Rensa Techniek hiermee zullen we het kantoor en magazijn verwarmen.

Hopelijk zullen vele ondernemers van de GreenBiz Greendeal ons volgen en ook de stappen maken naar het verduurzamen van de ondernemingen op de aangesloten bedrijventerreinen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.