Skip to main content
Verduurzaming prachtig monumentaal pand in Amsterdam

Aan het statige pand van Uitgeverij De Bezige Bij in Amsterdam Oud-Zuid voeren we sinds begin dit jaar een pallet aan werkzaamheden uit. Het bijzondere gebouw, met aan de zijkant een gedicht van Remco Campert, maken we bijna volledig duurzaam. Zo knappen we de gehele elektrische installatie op, monteren de nieuwe designverlichting, vervangen de brandmeldinstallatie, optimaliseren de verwarmingsinstallatie, brengen de nieuwe luchtbehandelingsinstallatie aan en vervangen we het bestaande datanetwerk voor een geavanceerd CAT6A netwerk. Ook aan de buitenkant van het pand gaan we aan de slag. Want we monteren zonnepanelen op het dak.

Ruime ervaring met installatie in monumentale panden
Een aantal van de bijzondere ‘stijlkamers’ blijft intact. Door de aansluitpunten voor de verlichting en ventilatie bijna geheel onzichtbaar aan te brengen, helpen we die bijzondere, authentieke stijl te waarborgen. We kregen deze opdracht vanwege onze ruime ervaring met installatiewerkzaamheden in monumentale panden. En omdat we al vanaf het begin met onze opdrachtgevers meedenken om samen tot een optimaal eindresultaat te komen.

Waar kunnen we u bij helpen

Waar kunnen wij u bij helpen?

Weten wat we kunnen betekenen voor bijvoorbeeld de beveiliging van uw bedrijf? Zoekt u een duurzame oplossing voor de verwarming of ventilatie van uw pand? Advies nodig over de aanleg van elektra? Bel ons. En we bespreken samen met u de mogelijkheden.

 

Op de hoogte blijven? Meld u hieronder aan voor onze nieuwsbrief.